soarele si aparatele de bronzare

Lumina UV a soarelui de vară de la mijlocul zilei, este alcătuită din aproximativ 95% lumină UVA şi 5% lumina UVB. Majoritatea lămpilor de bronzare din solare emit, aceleaşi cantităţi, dar cu o intensitate mai mare, de obicei de 2-3 ori mai intensă. De aceea saloanele profesioniste de bronzare controlează durata expunerii tale – sesiuni scurte care de obicei durează doar câteva minute – pe baza producţiei UV a aparatului, a tipului tău de piele şi a istoriei de bronzare. În general, cu cât intensitatea unui aparat este mai mare, cu atât sesiunea este mai scurtă.

Intensitate x Timp de expunere = Expunere totală

Expunerea la soare sau la solar, se bazează pe intensitatea luminii UV înmulţită cu timpul total de expunere. Deci, dacă aparatul pe care îl foloseşti este de două ori mai puternic decât lumina soarelui, profesionistul de bronzare îţi va recomanda un program de expunere personalizat. Aparatele de bronzare cu intensitate mai mare au, în general, timpi de expunere mai scurţi.

Este un timp calculat pentru a livra trei sferturi sau mai puţin din ceea ce ar induce arsuri solare pentru tipul tău de piele. Pentru milioane de oameni, acest sistem este cel mai bun mod de a construi treptat un „bronz de bază” care, combinat cu utilizarea loţiunilor de protecţie solară în aer liber, ajută la prevenirea arsurilor solare.

Iată ceea ce mulţi nu reuşesc să recunoască: bronzul de bază obţinut în solar, în combinaţie adecvată cu protecţia solară în aer liber, este mai eficientă împotriva arsurilor solare, decât simpla utilizare a loţiunii de protecţie solară. De aceea, mulţi practică utilizarea responsabilă a aparatelor de bronzare.

Timpul de expunere la radiaţiile UV provenite de la soare sau din solar, este diferit pentru o persoană cu piele foarte albă, faţă de o persoană cu ten închis. Nu există un interval universal-valabil. Programul se va face personalizat atunci când vi la noi.

Instalaţiile profesionale de bronzare de interior, redau o radiaţie UV echilibrată, care respectă normele Europene de siguranţă, evitând astfel supraexpunerea şi îmbătrânirea prematură a pielii. Consultantele noastre sunt instruite pentru a oferi cea mai bună experienţă pentru toţi clienţii. Fiecare client va fi evaluat în funcţie de tipul de piele, istoricul de bronzare şi alte date.

Incă esti confuz/ă? Acest videoclip îţi explică şi mai simplu.

 

Te aşteptăm la Blue Box să experimentezi plăcerea bronzării în siguranţă şi să îţi pregăteşti pielea pentru vacanţa de vară.

The following two tabs change content below.

Levi

Latest posts by Levi (see all)