Despre noi.

Wow, unde te-ai bronzat asa frumos?

Ti-ar placea sa auzi aceasta intrebare de la prietenele tale? Daca vrei sa te prezinti intr-o zi in fata lor cu un bronz perfect si aramiu, uniform si de invidiat, trebuie doar sa ne vizitezi! Iti vom oferi tot ce ai nevoie ca sa obtii bronzul la care visezi: de la creme si lotiuni protectoare, aparate de bronzat profesionale, la standarde europene si servicii din partea personalui nostru bine pregatit.

Fie ca esti o persoana ocupata si anul acesta nu ai timp sa-ti iei concediu, fie ca vrei sa obtii un bronz de invidiat ca si cum ai fi fost in vacanta in Tenerife in mijlocul iernii romanesti, la noi gasesti alternativa potrivita.

Consultantele saloanelor noastre te asteapta cu nerabdare.

Inca de cand faci primul pas in salon, uiti de griji si te lasi cucerita de atmosfera relaxanta si prietenoasa, ca intr-o oaza de recreere. Aici, gasesti tot ce ai nevoie pentru a avea o piele asa cum iti doresti, in conditii de maxima siguranta, igiena si sanatate.

Indiferent de tipul tau de ten sau daca ai deja un bronz anterior, la noi te poti bronza uniform, natural si rapid, chiar si pe fata, umeri si gat. Te vom ajuta sa alegi lotiunea de bronzare potrivita tenului tau din numeroasele marci pe care le comercializam.

Vrei sa ne cunoastem mai bine? Vezi cine este echipa din spatele BlueBox Concept si afla mai multe despre saloanele noastre!