Trucuri de bronzare pentru vremea rece

În sezonul rece, straturile confortabile de îmbrăcăminte pun bronzarea pe un plan secund. Asta până când soseşte momentul petrecerilor, unde trebuie să apari strălucitoare şi elegantă. Din fericire, bronzarea în timpul iernii este mult mai simplă decât ţi-ai imagina. Solarul este alegerea perfectă atunci când temperaturile scad.
Urmează câteva sfaturi simple pentru a arăta extraordinar chiar şi în cele mai friguroase zile.

1. Schimbă nuanţele bronzantului

Iarna este timpul să schimbăm nuanţele din paleta de machiaj, cu tonuri mai liniştite, mai reci şi mai luxoase decât vara. Schimbă nuanţele intense cu o strălucire subtilă, care estompează imperfecţiunile şi te pune în centrul atenţiei la orice petrecere festivă.

2. Pregăteşte-ţi pielea

Transformă exfolierea într-un obicei, de două ori pe săptămână, mai ales în timpul lunilor de iarnă. Nu te teme să adaugi presiune atunci când te speli pentru a îmbunătăţi circulaţia în timpul exfolierii.

3. Aplică o loţiune de noapte

O cremă hidratantă pentru prelungirea bronzului ce conţine un amestec puternic de ingrediente care ajută la curăţarea şi vindecarea pielii, îţi vor oferi un aspect minunat de mătăsos. Te vei trezi dimineaţa cu un bronz perfect şi o piele revigorată şi strălucitoare. Baza perfectă pentru a lua în piept dimineţile reci de iarnă.

4. Uleiurile sunt excelente pentru pielea uscată

Uleiurile de bronzare sunt un tratament excelent pentru pielea uscată. Acestea hrănesc, hidratează şi îi redau strălucirea pielii tale.

5. Ai grijă ce mănânci

Pentru rezultate optime de bronzare, mănâncă multe legume verzi cu frunze, în special spanac, varză şi avocado. Aceste alimente cresc nivelul de L-Lizina care susţine nu numai lupta împotriva infecţiilor de iarnă, dar te asigură că bronzul tău este neted, uniform şi de lungă durată.

6. Bronzare selectivă

Dacă doreşti ca doar o anumită zona, cum ar fi picioarele, să fie bronzate, aplică un autobronzant pentru a conferi pielii un finisaj strălucitor. Un bronzant dual inovator funcţionează atât la solar cât şi în confortul casei tale. Tehnologia ElimiScent înlătură mirosul neplăcut de după şedinţa de bronzare ca tu să obţii un bronz pentru care nimeni nu îţi va da seama că ai avut ajutor!

The following two tabs change content below.

Levi

Latest posts by Levi (see all)