Sanatate la solar

Subiectul sanatate la solar a fost de multe ori o tema pe larg dezbatut. Intotdeauna au existat parti care incercau sa convinga ca mersul la solar, dar in general bronzarea, este daunatoare si alte persoane care sustineau si dovedeau exact contrariul.

Noi credem ca cel mai important aspect este evitarea arsurilor solare (eritema) provocate de razele UV.

Noile norme europene (EU Norm 0,3) impun folosirea in saloanele de bronzare a unor tuburi speciale ce exclud acest risc de arsuri. Acestea au o putere mai redusa, cu posibilitatea de prelungire a timpului de bronzare. Astfel clientii au posibilitatea de a se relaxa pe durata unei sedinte de bronzare de 15 – 20 minute cu siguranta ca nu se vor arde si vor beneficia de un bronz mai inchis la culoare care va tine mai mult.

O sesiune de bronzare la solar cu tuburi 0,3 ofera acelasi efect de bronzare ca soarele de vara mediteranean in mijlocul zilei.  Dar, fara riscul de inrosire sau iritare a pielii! Acest bronz se mentine considerabil mai mult decat cel obtinut in aparatele puternice (in 6-10 minute)

Em am incercat aparatele cu tuburi 0,3 si pot sa va spun ca sunt super multumit. Si nu vorbesc doar de bronz, dar de posibilitatea de relaxare in solar. In cele 15 minute cat pot sa stau intr-un astfel de aparat, ma relaxez total, cateodata si atipesc 🙂
Ceea ce ma deconecteaza total de realitate, dupa care ma simt minunat.
Bronzul clar tine mai mult.

profile-pic
JoSan

Avantajele bronzarii la noile standarde:

  • Bronz mai sanatos
  • Bronz sigur, fara riscul de inrosire a pielii
  • Sedintele de bronzare sunt mai blande cu pielea ta
  • Bronz de lunga durata
  • Pigmentare mai intensa cu o nuanta naturala
  • Lipsa unui miros specific dupa bronzare
  • Durata prelungita de relaxare
  • Un aport adecvat de vitamina D, 0.3W/m2 este cantitatea de expunere la UV pe care Comitetul UE a stabilit ca limita pentru iradianta efectiva. Aceasta limita s-a adaugat apoi la standardele europene relevante pentru aparatele de bronzare.
!!!

Ai o experienta in aparatele dotate cu noile tuburi EU Norm 0,3?
Ne-ar face placere s-o impartasesti cu noi! Acorda-ne 30 de secunde si raspunde la  aceste intrebari simple

Un solar cu un output UV peste acest nivel este considerat ca fiind „nesigur”. Ceea ce inseamna ca TOATE aparatele de bronzat TREBUIE sa se alinieza la aceste norme!
Noile reglementari intra in vigoare din 14 septembrie 2016.

Saloanele de bronzare BlueBox sunt printre primele care au folosit aceste tuburi in aparatele sale.

The following two tabs change content below.

JoSan

Latest posts by JoSan (see all)